It is currently Sun Feb 16, 2020 7:48 pm


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]
Author Message
 Post subject: Is there a in line fuse or re-settable thermal swith for bru
PostPosted: Sun Sep 04, 2011 1:22 pm 

Joined: Sun Sep 04, 2011 1:11 pm
Posts: 2
Dyson model: D 15 Animal


    Top
     Profile  
     
     Post subject: Re: Is there a in line fuse or re-settable thermal swith for
    PostPosted: Sun Sep 04, 2011 10:18 pm 

    Joined: Sun Sep 04, 2011 1:11 pm
    Posts: 2
    Dyson model: D 15 Animal
    ERROR- posting should read "fuse or resettable thermal switch" on DC-15? :cry:


    Top
     Profile  
     
     Post subject: Re: Is there a in line fuse or re-settable thermal swith for
    PostPosted: Mon Sep 05, 2011 6:42 am 

    Joined: Thu Nov 05, 2009 8:39 pm
    Posts: 478
    Location: The cupboard under the stairs
    Dyson model: DC14 Animal
    There are no fuses but there will be a thermal cut-out built into the main motor. It's temporary and allows the machine to come back on once it's cooled down. I don't know if there's one in the brushbar motor, but I doubt it.


    Top
     Profile  
     
    Display posts from previous:  Sort by  
    Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]


    Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot post attachments in this forum

    Search for:
    Jump to:  
    cron



    The Unofficial Dyson Forum is in no way affiliated with Dyson Ltd.
    NO SEO MAIL PLEASE : admin@dysonforum.com
    Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
    twilightBB Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net